Vuorotteluvapaalla Nina Hartleyn kanssa – vko 1

Menossa ystävien luo vastaanottamaan uutta vuotta 2017.
vuorotteluvapaalla – eka VIIKKO DONE!

Vuorotteluvapaalla olon ensimmäiseen viikkoon mahtui riemua vapaudentunteesta, harvinaista keskipäivän ulkoilua, kiireetöntä lehdenlukua. Kissan makuualustana oloa. Väsymystä, tyhjyyden tunnetta, flunssan oireita. Tv-sarja-maratoneja ja sängyssä makuuta. Mikäli tuntemuksia kuvattaisiin graafina, käyrä olisi aika sähäkkä.

Viikolle sattui myös vuoden paukkupakkaset (koko Suomi miinusasteissa välillä 20-41). Lumienkelin teko Kaivopuistossa. Kuuma kaakao jäämaisemassa  Cafe Ursulassa. Taidehallin upea näyttely, jossa Paola Suhonen esitteli 8 vuoden aikana työstettyjä dokkaria, pitkää filmiä ja still-kuvia. Kohteena maailmankuulu pornotähti Nina Hartley. Paola onnistui luomaan lempeän monipuolisen henkilökuvan tähdestä, jonka edustama ammattikunta on vahvasti stereotypioitu. Itse otatin tietty selfien 1/1 koossa olevien kokovartalo-ninahartleyden kanssa:)

Paola Suhosen näyttelyssä
Nina Hartleyn sylissä.

Loppuviikosta nautin jo vakiintuneista vesijuoksutreffeistä ystävän kanssa Helsingin helmessä Yrjönkadun uimahallissa ja heti perään toisista deiteistä Kampin uudehkossa Cafe Torrefazionessa. Ihan parhautta!:) Tein myös pitkästä aikaa itse ruokaa (töissä ollessa kun useimmiten syö päivällä valmiista buffasta mitä haluaa ja illalla vain jotain pientä). Otin haltuun siskonmakkarakeiton, joka ennen muinoin oli Geen ja ystäviensä suosikkikeitto. Helppo ja hyvä!

Uudesta e-kirjalaitteesta

aloitin Riikka Pulkkisen viimeisimmän kirjan Paras mahdollinen elämä.  Sen alkusivut sinkauttivat minut muistoihin suoraan 90-luvulle. Olin kirjan teeman mukaisesti tuolloin itsekin kriittinen nuori taideopiskelija, josta valmistuttuaan tuli myös äiti lama-Suomen keskelle. Kirjan hahmoista tunnistin nuoren näyttelijänaisen, mutta myös hänen äitinsä (– kääk, tähän on tultu). Suosittelen e-kirjaa kaikille, jotka satunnaisesti haluavat lukea myös keskellä yötä – sivuasetuksien taustavärin saa vaihdettua mustaksi kirjainten ollessa valkoisia. Ei häikäise vieressä nukkuvaa eikä liiaksi myöskään omia silmiä! Asetuksissa on mahdollisuus muokata myös fontin kokoa, riviväliä sekä marginaalien leveyttä. Silmissä kun on eroja…:) E-kirjalaite on myös kevyt kannatella käsissä makuulla, kevyempi kuin pokkarit.

Reaalimaailmassa suunnittelin toisen makuuhuoneen upgreidaamista monitoimisemmaksi työ- ja vierashuoneeksi, piipahtelin työelämän kau’uissa LinkedInin postauksissa ja koitinpa olla myös rakastettava vaimo. Jälkimmäisen osalta olen etuoikeutettu, sillä siihen minua kannustetaan kehuilla ja rakkaudentunnustuksilla kaiken aikaa. Vaimon hommassa yksi tärkeä asia on olla läsnä. Aito. Lähestyttävä. Rento. Mikromanageroivalle, stressaantuneena vapaalle jääneelle ihmiselle siinä(kin) oli haastetta. Mutta ne hetket kun onnistuu, ovatkin sitten niitä aivan parhaita<3.

Ps. Uudet kalusteet pikkuhuoneeseen tilattu;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0
0
0